About

Ky blog është nga një femër për të gjitha femrat.Placeholder Image

Do lexojmë së bashku dhe do komentojmë librat, të rinj a të vjetër qofshin.
Do ndajmë ndjenjat tona. Dashuri, urrejtje, inat, xhelozi, ankth, gëzim e ç’të na vijë përmbarë.
Së bashku, do marrim këshillat për modën, trukimet, thashethemet më të fundit, horoskopin e më the të thashë.

Shijoni udhëtimin drejt botës sime! 🙂

Advertisements